top of page

Truffelceremonie in een groep

logo.png
studio.jpg

Het is mogelijk om deel te nemen aan een truffelceremonie in een kleinschalige setting (maximaal 8 personen). Deze ceremonie vindt plaats in een mooie yogastudio in Haarlem en wordt begeleid door Rozanne en een tweede ervaren ceremoniebegeleider. 

Tijdens de ceremonie gaat er veel aandacht naar het creëren van een veilige en prettige sfeer. Er wordt prachtige muziek geselecteerd en er wordt live muziek gespeeld. Na de ceremonie wordt een heerlijke warme maaltijd geserveerd. In de weken erna is er ruimte voor een integratiegesprek, zodat je de opgedane ervaringen kunt meenemen naar het dagelijks leven. 

Investering: 215,- inclusief intake en integratiesessie, live muziek en warme maaltijd.

Agenda

Vanwege de sluiting van de locatie waar de truffelceremonies werden gehouden zullen er komende tijd geen groepsceremonies gehouden worden. Zodra we een fijne nieuwe locatie gevonden hebben zullen we nieuwe data inplannen en hier op de site zetten. 

Wil je je opgeven voor de ceremonie of heb je vragen? Mail dan naar info@truffelsessies.nl 

logo.png
Veilige bodem

Ik vond de ceremonie erg fijn. De ruimte was warm en liefdevol voorbereid, het eten en de snacks heel lekker, de muziek was ongelofelijk mooi. Jullie aanwezigheid was een veilige bodem, van waaruit we konden vertrekken. Vol vertrouwen gunden en respecteerden jullie een ieders reis en voelden feilloos aan als iemand je wel nodig had.


- Anoniem

logo.png
Ik kon de controle loslaten

“De ceremonie vond ik heel prettig, warm en veilig. Van te voren kon ik me moeilijk voorstellen hoe ik om hulp zou moeten vragen en wat ik nodig zou hebben. Ik vraag sowieso niet makkelijk om hulp. Tijdens de ceremonie voelde ik de vrijheid om aan te geven wanneer ik het lastig had. De woorden die de begeleiding gaf waren erg bemoedigend en sterkten me om me over te geven en open te zijn. De rituelen van de ceremonie en de muziek hebben ervoor gezorgd dat ik de controle beter kon loslaten en me kon overgeven aan wat er kwam. Al met al ben ik heel, heel blij en dankbaar dat jullie dit bieden!
 
- Jeffrey, 38 jaar

bottom of page